Fen Fakültesi'nde TEKNOFEST 2024 Bilgilendirme Semineri-2 Düzenlendi
15 Şubat 2024 | 15:30

TEKNOFEST 2024 için başvuru süreci devam ederken öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizin bilgilendirilmesi amacıyla TEKNOFEST 2024 Bilgilendirme Semineri-2 çevrim içi ortamda gerçekleştirildi. 15 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen etkinliğe öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aynur ÖZCAN Koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikte Üniversitemiz TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil OCAK ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sultan ÇIKRIK tarafından konuşmacı olarak yer aldılar.

TEKNOFEST 2024 Bilgilendirme Semineri-2 öğrencilerden ve akademisyenlerden gelen soruların cevaplanmasının ardından kapanış konuşmaları ile sona erdi.

Zoom Resimleri-1 Zoom Resimleri-1 Zoom Resimleri-1 Zoom Resimleri-1 Zoom Resimleri-1