“Gazi Üniversitesi'nde TEKNOFEST Heyecanı” Adlı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
23 Şubat 2024 | 09:46

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gazi Üniversitesi'nde Teknofest Heyecanı” adlı hizmet içi eğitim programı geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Çevrim içi olarak yapılan programın moderatörlüğünü Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay üstlenirken, programda eğitmen olarak Üniversitemiz TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil Ocak yer alırken, Üniversitemizin TEKNOFEST'te düzenlediği stant aktiviteleri hakkında Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sultan Çıkrık sunumunu gerçekleştirdi.

Etkinliğe İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, akademik ve idari personel katıldı.

Açılışta söz alan Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay, 2024 yılında 14’üncü  hizmet içi eğitim programını düzenlemenin büyük gururunu yaşadıklarını ifade etti. Üniversitemiz akademik ve idari personeli arasında hız kesmeden farkındalık oluşturmaya devam edeceklerini dile getiren Ayça Tunçay, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmaları sonrası Üniversitemiz TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil Ocak, “Gazi Üniversitesi'nde Teknofest Heyecanı” adlı sunumu yaptı. Üniversitemizin gerçekleştirilen TEKNOFEST’lere nasıl hazırlandığını anlatan  Dr. Öğr. Üyesi Cemil Ocak, öğrencilerimizin TEKNOFEST’e büyük bir heyecanla hazırlandığı bilgisini verdi.

Başta Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız olmak üzere Üniversitemiz üst yönetiminin TEKNOFEST’lere büyük önem verdiğini dile getiren Üniversitemiz TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil Ocak, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Eğitim videosunu izlemek için tıklayınız.

-1 -1 -1