TEKNOFEST Takımımız Keçiören Belediyesi’nden Ekipman Desteği Aldı
2 Ocak 2024 | 14:22

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediyenin Teknoloji Merkezinde TEKNOFEST’e katılacak takımlarla bir araya geldi. Takımlara ekipman desteğinin sağlandığı buluşmada Gazi Üniversitesi MST HidroMOBİL takımına “Verimli Otomobil” projesinin hayata geçirilmesine katkı sağlayacak ekipmanlar hediye edildi.

Dünyanın en büyük uzay, havacılık, bilim ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’e bu yıl, Adana ev sahipliği yapacak. Üniversitemiz Modern Savunma Teknolojileri Topluluğu bünyesinde yer alan MST HidroMOBİL takımı, TEKNOFEST Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları Hidromobil Kategorisinde Üniversitemizi temsil edecek.

Keçiören Belediyesi’ne takımımıza sağladığı destekten dolayı teşekkür ediyor, TEKNOFEST takımlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Destek-1 Destek-1