Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda TEKNOFEST Takımlarımızı Ziyaret Etti
10 Şubat 2024 | 16:14

“Gelecek İçin Teknolojiler” temasıyla bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda Üniversite standımızda yer alan TEKNOFEST takımlarımızı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ziyaret etti. Standımızdaki öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, TEKNOFEST takımlarında yer alan öğrencilerimizin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, TEKNOFEST ve Yarışmalar Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil Ocak eşlik etti.

Fuar 2-1 Fuar 2-1 Fuar 2-1