TEKNOFEST Takımlarımız 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'na Katıldı
9 Şubat 2024 | 12:56

Üniversitemiz TEKNOFEST takımları 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’na katıldı. 8-10 Şubat 2024 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Fuar Merkezinde gerçekleştirilen fuarda Türkiye'de verimliliğin artmasına katkı sağlayan yerli teknoloji ürünleri sergilendi. Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Cemil Ocak'ın da katıldığı fuarda Üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerinin buluş ve projeleri de tanıtıldı.

ATO Congresium Sergi ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı açılışında; Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Yapay Zeka ve Büyük Veri Analitiği Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (GAZIAICENTER) Müdürü Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu, Teknofest ve Yarışmalar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil Ocak ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Dr. Erhan Aydoğdu hazır bulundu. Fuarın ilk gününde standımızı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Lutfihak Alpkan ve Merkezi Yeterlilik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan ziyaret etti.

Fuar-1 Fuar-1 Fuar-1 Fuar-1