Fen Fakültesi'nde TEKNOFEST 2024 Bilgilendirme Semineri Düzenlendi
10 Ocak 2024 | 12:31

TEKNOFEST 2024 için başvuru süreci devam ederken öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizin bilgilendirilmesi amacıyla TEKNOFEST 2024 bilgilendirme semineri düzenlendi. Fen Fakültesi 75. Yıl Konferans Salonunda 9 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aynur ÖZCAN Koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikte Üniversitemiz TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil OCAK ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sultan ÇIKRIK tarafından konuşmacı olarak yer aldılar.

Etkinliğin konuşmacılarından Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi ve TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörlüğü Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Cemil OCAK yapmış olduğu bilgilendirme sunumunda TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörlüğü, TEKNOFEST başvuru süreci, başvuru takvimi ve formları, yarışmalara hazırlık süreci, takım oluşturma ve rapor yazım aşamaları ve Üniversitemizin TEKNOFEST yarışmalarına başvuran takımlara sunacağı imkanlar konularında bilgi paylaşımında bulundu. Etkinliğin bir diğer konuşmacısı olan Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Sultan ÇIKRIK gerçekleştirdiği sunuda Üniversitemiz standında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verdi.

TEKNOFEST 2024 Bilgilendirme Semineri öğrencilerden ve akademisyenlerden gelen soruların cevaplanmasının ardından kapanış konuşmaları ile sona erdi.

Fen Fakültesi-1 Fen Fakültesi-1 Fen Fakültesi-1 Fen Fakültesi-1 Fen Fakültesi-1
background image