KANGAL OTONOMİ Yarışmasında Öğrencilerimizin Önemli Başarısı
6 Kasım 2023 | 21:02

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi IEEE Gazi Öğrenci Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren HÜMA Teknoloji ve İnovasyon Takımlarından HÜMA ROVER Takımı, Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından yürütülen Yenilikçi Yazılımlar Yarışıyor (Y³) programı kapsamında HAVELSAN A.Ş. yükleniciliğinde başlatılan Y3 4. Dönem “KANGAL OTONOMİ” yarışması 1. etabında en başarılı sonuçları alan ve 2. etap Fiziksel Yarışma’ya geçmeye hak kazanan yarışmacı gruplar arasında 2. sırada yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Başarılarından dolayı öğrencilerimiz Ahmet Rıfat Kandemir, Ali Özen, Alperen Tural, Arda Mardin, Atakan Saydam, Kubilay Küçük, Yusuf Emre Sönmezgöz ve Yusuf Erkan'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.